Karrier

Ha munkáról van szó, maximalisták vagyunk és lelkes innovátorok.

Szeretünk minőségit alkotni és új megközelítéseket alkalmazni. Munkatársainkkal kölcsönösen tiszteljük egymást, minden részlegünkben közvetlen a hangulat. Nyitottak vagyunk az új ötletekre, és megoldásokra, amelyekkel okosabban, hatékonyabban tudunk dolgozni és ezáltal értéket létrehozni.

Munkatársaink magasan képzettek, tapasztaltak. Amennyiben kedvet érez, hogy csapatunk tagja legyen, böngésszen az alábbi álláslehetőségek közül.

Halfeldolgozó (hentes) – kiemelt bérezéssel!

A Balaton Fishfarm & Factory Kft. egy motivált, kézügyességgel rendelkező és az élelmiszergyártás iránt érdeklődő új kollégát keres az üzemébe, aki a halfeldolgozás egyes fázisait végzi.

Halgondozó, felügyelő

Egy igazán változatos, szabad levegőn végezhető munkát ajánlunk, amihez egy kevés műszaki érzék is kell. A Balaton Fishfarm & Factory Kft. halfeldolgozó üzem telepére várjuk halgondozó munkatársnak Szentgyörgyvárra. 8 általános iskolai végzettséggel már jelentkezhet.

Export sales representative

To support our new strategy and expansion, Panarini Hungaria Kft. is looking for a proactive colleague who has significant sales experience, especially on Central and Eastern European markets, in order to establish and increase our presence and sales abroad. 

Címkéző, szállításelőkészítő (halfeldolgozóban)

A Balaton Fishfarm & Factory Kft. halfeldolgozó üzemébe keresünk címkéző, szállításelőkészítő munkatársakat Szentgyörgyvárra.

Készítménygyártó

Dolgozott már élelmiszergyártásban, vagy lenne kedve hozzá? Akkor itt a lehetőség, hogy jó bérért, bejárási támogatással a Balaton Fishfarm & Factory Kft. halfeldolgozó üzemében készítsen halkészítményeket.

Csomagoló (halfeldolgozóban)

A Balaton Fishfarm & Factory Kft. egy motivált, precíz és az élelmiszergyártás iránt érdeklődő új kollégát keres az üzemébe, aki a csomagolás és címkézés egyes fázisait végzi.