Karrier

Ha munkáról van szó, maximalisták vagyunk és lelkes innovátorok.

Szeretünk minőségit alkotni és új megközelítéseket alkalmazni. Munkatársainkkal kölcsönösen tiszteljük egymást, minden részlegünkben közvetlen a hangulat. Nyitottak vagyunk az új ötletekre, és megoldásokra, amelyekkel okosabban, hatékonyabban tudunk dolgozni és ezáltal értéket létrehozni.

Munkatársaink magasan képzettek, tapasztaltak. Amennyiben kedvet érez, hogy csapatunk tagja legyen, böngésszen az alábbi álláslehetőségek közül.

Halfeldolgozó (hentes) – kiemelt bérezéssel!

A Balaton Fishfarm & Factory Kft. egy motivált, kézügyességgel rendelkező és az élelmiszergyártás iránt érdeklődő új kollégát keres az üzemébe, aki a halfeldolgozás egyes fázisait végzi.

Halgondozó, felügyelő

Egy igazán változatos, szabad levegőn végezhető munkát ajánlunk, amihez egy kevés műszaki érzék is kell. A Balaton Fishfarm & Factory Kft. halfeldolgozó üzem telepére várjuk halgondozó munkatársnak Szentgyörgyvárra. 8 általános iskolai végzettséggel már jelentkezhet.

Értékesítő / Sales representative

A Panarini Hungária Kft. egy agilis, az értékesítésben jártas kollégát keres – megújuló stratégiánk részeként – a nyugat-dunántúli régió lefedésére, hogy a feldolgozott halainkkal sikeresen érhessük el a HoReCa szektor szereplőit, illetve a halfogyasztás előnyeit értékelő fogyasztókat.

Export sales representative

To support our new strategy and expansion, Panarini Hungaria Kft. is looking for a proactive colleague who has significant sales experience, especially on Central and Eastern European markets, in order to establish and increase our presence and sales abroad.