Partnereinknek

HoReCa

Maximális rugalmasság, széles termékkínálat

Tudjuk, hogy sokszor a tervezettnél később, máskor hamarabb kell a friss hal. Az üzleti életben szeretjük a kiszámíthatóságot, de gyorsan, agilisan és szívesen reagálunk a spontán kérésekre is. Számos minőségi halfajt forgalmazunk: tokhalatszürkeharcsát, pisztrángot, lazacot, lazacpisztrángot, és hétköznapi halakból is az ellenőrzött módon tartott, ízletes fajokat kínáljuk: például pontyot és afrikai harcsát.

Minőségi ételt, minőségi alapanyagokból

Ügyvezetőnk, aki az üzemet is felügyeli, maga is séf. Amikor késztermékeket fejlesztünk, burgereket, kolbászokat, grill pácokat, elsődlegesen egy jó séf fejével gondolkodunk. Szeretjük a fűszereket és a gazdag ízvilágot. Folyamatosan bővül a kínálatunk, próbálja ki termékeinket.

Üzenetküldés

Kereskedelmi láncok

Hosszú távon, szoros együttműködésben

Friss, füstölt és gasztro termékeinkkel – burger, halbász, halászlé, paté – jelen vagyunk több, meghatározó hazai kereskedelmi láncban és online élelmiszerláncban. Megbízhatóan magas minőségben szállítjuk halainkat még a legnagyobb nyári melegben is, ügyelve azok frissességének megőrzésére. Halaink kiváló minőségűek és jó ár / érték arányt képviselnek.

Halszakértők vagyunk

Értjük a trendeket, a vásárlói igényeket. Partnereink, a beszerzési vezetők, szívesen beszélgetnek velünk, mi is szívesen gondolkodunk velük közösen. A pótbeszállítási kérésekre igyekszünk rugalmasan reagálni. 

Amennyiben Ön egy kereskedelmi láncot képvisel és érdeklődik termékeink iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: Kollégánk a lehető leghamarabb keresni fogja.

Üzenetküldés

Export piacok

Minőségi és fenntartható magyar halak exportra

Saját nevelésű tokhalunk és szürkeharcsánk, valamint saját üzemünkben, fejlett üzemi körülmények között feldolgozott egyéb halfajok nagy népszerűségnek örvendenek hazánkban.

Szállítottunk többször a Parlamentbe, a Bocuse d’Or-ra, neves hotelekbe és helyi hazai éttermekbe is

A szakma kedveli halainkat és elismeri a Panarini minőséget, partnereinktől pozitív visszacsatolást kapunk.

Kiváló minőség

Az igényes tartás és fejlett üzemi technológiának köszönhetően halaink frissek és kiváló ízűek.
Amennyiben Ön szeretne saját országában is hozzáférni haltermékeinkhez, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Üzenetküldés

Termékeink

Szeretnénk, hogy minél több ember asztalára kerüljön minőségi hal a hétköznapokon is. A halfogyasztás az egészséges táplálkozás része. Gondosan nevelt és feldolgozott halaink vitaminokat, nyomelemeket és esszenciális zsírsavakat tartalmaznak. Termékkínálatunk széles és innovatív. A halnevelés és feldolgozás kiváló élelmiszerbiztonsági körülmények között és magas szakmaiság mellett történik. Így jön létre a Panarini minőség. Gyönyörű szép, tiszta halak, praktikus és korszerű csomagolásban.