Üzem

Üzemünk számos innovatív termék gyártására alkalmas

Üzemünk 800m2-nyi területen, akár 1000 tonna termékmennyiséget kezel, bármilyen édesvízi faj feldolgozására alkalmas. Gépészete nagyon korszerű. A benne található halfüstölő részleg hazánk legnagyobbja, ahol a füstölési eljárás természetes módon történik.

Teljes átláthatóság és nyomonkövethetőség

Üzemünkben minden termék nyomon követhető a teljes ellátási lánc során. A Panarini halak magas minőségűek és szigorúan ellenőrzött termékek, csakúgy, mint a hazai haltenyésztőktől vásárolt egyéb halaink is. Az élelmiszerbiztonság számunkra elsődleges, ezért különös figyelemmel és óvatossággal járunk el minden esetben.

Csomagolás környezettudatosan

Termékeink csomagolásánál célunk, hogy minimalizáljuk, és a gyártási eljárás során a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyjuk. Magas higiéniai standardek-et követünk és fejlett csomagolás-technológiával biztosítjuk, hogy egészséges és gyönyörű szép Panarini halak sokáig megőrizzék frissességüket.

Színes és izgalmas az ajánlatunk

  • Saját nevelésű szibériai tokhalat és szürkeharcsát, valamint külső tenyésztőktől származó afrikai harcsát, pontyot, lazacot, pisztrángot, lazacpisztrángot kínálunk
  • Filézett,- és szeletelt halakat, belsőségeket, zsigerelt egész halakat, valamint füstölt halakat árusítunk
  • Gasztro termékeket készítünk: patét, halászlét, halbászt, halburgert, pácolt és marinált filéket

Termékeink

Szeretnénk, hogy minél több ember asztalára kerüljön minőségi hal a hétköznapokon is. A halfogyasztás az egészséges táplálkozás része. Gondosan nevelt és feldolgozott halaink vitaminokat, nyomelemeket és esszenciális zsírsavakat tartalmaznak. Termékkínálatunk széles és innovatív. A halnevelés és feldolgozás kiváló élelmiszerbiztonsági körülmények között és magas szakmaiság mellett történik. Így jön létre a Panarini minőség. Gyönyörű szép, tiszta halak, praktikus és korszerű csomagolásban.