Termékek

Minőségi tokhalat és szürkeharcsát nevelünk saját halfarmunkon. Maximálisan odafigyelünk a minőségi tartásra, és a tiszta, zárt rendszerű feldolgozásra. Szeretjük a gasztronómiát és hiszünk az egészségtudatos táplálkozás fontosságában. Folyamatosan fejlesztjük gasztro kínálatunkat. Késztermékeinket 100% halhúsból felhasználásával, természetes fűszerezéssel készítjük.
Kóstolja meg a Panarini halak ízvilágát. Családok kedvence. Partnereink választása.

Friss termékek

Szibériai tokhal

Jelszavunk: Tokhal vonóval! Ezzel utalunk a tokhalak széleskörű felhasználási lehetőségeire. A Panarini Hungária specialitása a saját nevelésű Keszthelyi tokhal, ami a halak csúcskategóriájába tartozik. Porcos hal, teljesen szálkamentes, így gyermekek számára sem okoz gondot a fogyasztása. A-vitamin-tartalma hozzájárul a szem és a bőr egészségének fenntartásához. Rendkívül ízletes hal, ízvilága a kecsegééhez hasonlít. Saját termál kútból feltörő vízzel feltöltött medencéinkben neveljük. Még ezt a különleges vizet is 24 óránként lecseréljük a minél tisztább és természetesebb íz érdekében.  Fogyasztását roston sütve, grillezve, rántva, párolva ajánljuk. A tokhal húsa egyedi állagú, más halhúsokkal ellentétben nagyon sűrű is. A sertéshúshoz hasonlóan a tokhalat is lehet lassan főzni, mivel közvetlen hő hatására megfeszül. Ezért ajánlott sütéskor és grillezéskor a (vastag) filét vagy steaket pirítás után addig hőkezelni alacsony hőfokon míg visszapuhul. A húsa rendkívül sokoldalúan felhasználható. Gyakorlatilag bármilyen ízt könnyedén felvesz. Az ízesítése nagyon egyszerű, kevés sóval, borssal és vajjal fűszerezhető, de a merészebb ízeket kedvelők akár fűszeres curryként vagy BBQ-zva is fogyaszthatják. A tokhal húsa fantasztikus, egészséges helyettesítő a csirke és sertés receptekben.

Szibériai tokhal filé

Tisztított egész szibériai tokhal

Lazac

A lazac (Salmo Salar) rendkívül értékes tápanyagforrás. Íze semmivel össze nem téveszthető. Színe és íze miatt az egyik legnépszerűbb hal az éttermek étlapjain. Amellett, hogy alacsony kalóriájú, és minimális telített zsírsav mellett magas fehérjetartalommal rendelkezik, kiváló forrása az omega-3 zsírsavaknak, többek között az eikozapentaénsavnak (EPA) és a dokozahexaénsavnak (DHA). Ezen zsírsavak gyulladáscsökkentő hatásuknak köszönhetően kiemelt szerepet játszanak az egészséged védelmében, hatékony sejtműködést garantálnak, javítják a sejtek közötti információcserét, és fokozzák az agyműködést. A lazacot tehát elsősorban a szokatlanul magas és természetes omega-3-zsírsavtartalma miatt érdemes hosszú távon fogyasztani. Már kb. 10 dkg lazac minimum 1-1,5 gramm omega-3 zsírsavat tartalmaz, amely jóval több, mint amennyihez egy átlagos felnőtt bármilyen más ételből hozzájuthat akár több napon át. Friss, szálkamentes natúr porciónkat változatosan fűszerezheted és akár sütőben, akár serpenyőben pár perc alatt könnyedén elkészítheted.

Lazac porció

Egész lazac filé

Afrikai harcsa

Az afrikai harcsa a közelmúltban egyre népszerűbbé vált. Ez a szálkamentes harcsafilé bőr nélküli, így még a legkisebbek számára is kiválóan megfelel. Szabadon elsősorban Afrika, Szíria, Délkelet-Ázsia és Madagaszkár édesvizű állóvizeiben fordul elő. Sokféleképpen elkészíthető (grillen, roston, rántva, harcsapaprikásként), finom húsú halfajta.

Afrikai harcsa filé

Lazacpisztráng

A tengeri pisztráng elterjedési területe a Barents-tengertől Észak-Spanyolországig nyúlik, de elszigetelt populációk élnek a Földközi tengerben is. Vándorhal, amely ívásra a folyókhoz vándorol. A legtöbb piacon kínált lazacpisztráng skandináv tenyészetekből származik. Húsának színe nagyon hasonlít a vele közeli rokonságban álló lazachoz, de sokak szerint ízletesebb. Konyhatechnológia felhasználás tekintetében nagyszerűen lehet egészben sütőben sütni, vagy párolni, de alkalmazható nála az összes, a lazacoknál már jól bevált receptúra is.

Tisztított lazacpisztráng filé

Tisztított egész lazacpisztráng

Ponty

Az európai ponty a Duna és mellékfolyói egyik őshonos halfaja. A pontya a hazai halfajok között az egyik legnépszerűbb, hiszen a halászlé fő alkotója. Magas minőségbiztosítási rendszereink révén odafigyelünk arra, hogy tiszta és remek ízvilágú pontyokat forgalmazzunk. A ponty húsa vasban, cinkben, szelénben és B12-vitaminban gazdag, emellett esszenciális zsírsavakat tartalmaz. A minőségi ponty fogyasztás nagyban hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez.

Ponty szelet

Tisztított ponty törzs

Tisztított egész ponty

Ponty filé

Szivárványos pisztráng

A pisztráng a Salmonidae család Salmonidae alcsaládjába tartozó egyes édesvízi halfajok köznyelvi neve. A halhús - fehér vagy halvány rózsaszín. Nagy mennyiségű hasznos zsírsavat, makro- és mikroelemet tartalmaz, amelyek nagyon értékesek az emberi test számára. Roston sütve, párolva, grillezve és rántva is elkészíthető. Konyhakész termék. A filében az irdalás miatt a szálkák szinte észrevehetetlenek, és fokhagymás pácos változatban is elérhető, amely eleve kellemes ízt kölcsönöz.

Szivárványos pisztráng filé

Tisztított egész szivárványos pisztráng

Szürkeharcsa

Európa édesvizeinek (a viza után, ami tokhal fajta) második legnagyobbra növő hala, a magyarországi halfauna „óriása”, hiszen két métert és a száz kilogrammot is meghaladhatják egyes példányai. Európa közép és keleti területén szinte mindenütt megtalálható, Magyarországon folyó és állóvizekben is egyaránt gyakori. A szürkeharcsa Európa őshonos édesvizi hala, elterjedt és kedvelt halfaj. Fehér, finoman rostos húsa sokoldalúan felhasználható. D-vitamint, omega-3 és omega-6 zsírsavakat tartalmaz, így fogyasztása elősegítheti a csontozat megerősödését és az egészséges szívműködés fenntartását.

Szürkeharcsa filé

Tisztított egész szürkeharcsa

Szürkeharcsa szelet

Füstölt termékek

Füstölt szibériai tokhal

A tokhal húsa jól felismerhetően egyedi állagú. Más halhúsokkal ellentétben nagyon sűrű is, ezért kifejezetten alkalmas a füstölésre és a szeletelésre is, nem morzsálódik, így nem csak az íze fantasztikus , de a tálalása is nagyon esztétikus lehet. Minden fogyasztói csoportot a legkisebbektől a legnagyobbakig azonnal meggyőz.
A Panarini Hungária specialitása a saját nevelésű tokhal, melyet önmagában is kínálunk. Teljesen szálkamentes, így gyermekek számára sem okoz gondot a fogyasztása. A-vitamin-tartalma hozzájárulhat a szem és a bőr egészségének fenntartásához. Rendkívül ízletes hal, ízvilága a kecsegééhez hasonlít. Salátákba, szendvicsekbe, hidegtálakba, hidegkonyhai készítményekbe, borkostolókhoz ajánljuk.

Melegen füstölt szeletelt szibériai tokhal filé

Melegen füstölt egész szibériai tokhal filé

Füstölt szivárványos pisztráng

A pisztráng egy klasszikusan füstölésre is használt halfaj. Íze és mérete alkalmassá teszi, hogy akár filéként, akár egészben is pácolásra és füstölésre kerüljön. Gondosan kidolgozott pácunkban napokig történő pácolást követően valódi bükkfa forgáccsal füstöljük, így érve el az egyedi és rendkívüli ízvilágot és az aranybarna színt.

Melegen füstölt egész szivárványos pisztráng

Melegen füstölt szivárványos pisztráng filé

Késztermékek

Paté

Legújabb innovációink, a prémium minőségű halpástétomjaink a legkifinomultabb ízlésű Vásárlók elismerését is elnyerik! Hústartalmuk kiemelkedően magas, tartósítószert nem tartalmaznak, ízviláguk izgalmas és egyedi.

Paté

Halbász

Egyedi termékújdonságunk 90% feletti halhús tartalommal rendelkezik, egyik fő alkotóeleme a saját nevelésű Keszthelyi tokhal, ami a halak csúcskategóriájába tartozik.  A-vitamin-tartalma hozzájárulhat a szem és a bőr egészségének fenntartásához. Az egyedi fűszerezésű, feldolgozott halhús mint a grillszezon kedvelt terméke kiváló alternatíva a magyaros ízeket kedvelő húsmentesen étkezőknek. Fogyasztható grillen vagy serpenyőben, kis lángon, lassan, egyenletes hőmérsékleten készítve illetve főzve, forró vízben áztatva 4-5 percig.

Halbász

Halburger

Prémium minőségű Keszthelyi tokhalunkból és egyéb édesvízi halakból készült, 90% feletti halhús tartalommal készült burgerpogácsánk egyedi fűszerezésének köszönhetően valódi gasztronómiai élményt nyújt. Akár kerti grillezések alkalmával, akár serpenyőben készítve az egész család kedvence lesz.

Halburger pogácsa

Vegyes halászlé

Az időspórolás netovábbja! Ha szereti a halászlevet, de nincs ideje, esetleg kedve az előkészítéssel, főzéssel, paszírozással bajlódni, megtalálta a megoldást. Magas minőségű halakból (szürkeharcsa és ponty), a magyaros, klasszikus módon elkészített szegedi típusú halászlevünk frissen kerül csomagolásra, benne egy szelet afrikai harcsa filével. Ízében, mint az otthon főzött, nem tartalmaz semmiféle mesterséges adalékot, még tartósítószert sem! Tegyen egy próbát!

Vegyes halászlé