Halnevelőnk a büszkeségünk

Fenntartható halneveléssel foglalkozunk.

A vizet saját kútból nyerjük. A rendszer számos medencét tartalmaz, mely akár több száz tonna haltenyésztő kapacitást eredményez. A víz rövid időközönként visszaforgatásra kerül, és biológiailag optimális környezetet teremt a halak számára. A zárt rendszerű halnevelésnek köszönhetően állományunk védett a fertőzésektől és bárminemű szennyeződéstől.

Szürkeharcsa

Saját nevelésű szürkeharcsánk húsa eltér a piacon megszokott termékek ízétől, állagától. Mivel a táplálás kontrollált körülmények között zajlik, harcsáink húsának szerkezete strukturált, nem elzsírosodott. A Panarini szürke harcsák népszerűek, mert konyhai feldolgozásuk könnyű és gyors, fogyasztásuk pedig valódi élvezet.

GMO és vegyszermentesen

Az élő állatok nevelési ideje alatt nem használunk semmilyen mesterséges anyagot (például antibiotikumot) és halaink vegyszeres kezelést sem kapnak. A haltáp GMO mentes, és kifejezetten a halaink számára összeállított. Az eredmény: gyönyörű szép, tiszta, egészséges halak, hófehér halhús.

Szibériai tokhal

Az általunk nevelt szibériai tokhal különbözik az ismertebb “vágótok”-tól. A szibériai tokhal húsa sokkal finomabb, kifejezetten prémium halnak számít, konyhatechnológiai szempontból felhasználhatósága sokkal széleskörűbb.

Termékeink

Szeretnénk, hogy minél több ember asztalára kerüljön minőségi hal a hétköznapokon is. A halfogyasztás az egészséges táplálkozás része. Gondosan nevelt és feldolgozott halaink vitaminokat, nyomelemeket és esszenciális zsírsavakat tartalmaznak. Termékkínálatunk széles és innovatív. A halnevelés és feldolgozás kiváló élelmiszerbiztonsági körülmények között és magas szakmaiság mellett történik. Így jön létre a Panarini minőség. Gyönyörű szép, tiszta halak, praktikus és korszerű csomagolásban.